Personeel

Mark

Mark is het commerciele en administratieve brein. Speurt naar nieuwe klanten en brieft de designers voor een spraakmakend ontwerp. Zorgt dat alles wat de klant wil geregeld wordt. Niets is hem te gek. Projectleider pur sang. Zeer klantvriendelijk!!

Peter

Deze ervaren kracht heeft al 30 jaar ervaring in het realiseren van prachtige projecten. Van oorsprong electricien maar inmiddels multi inzetbaar. Heeft reeds veel vluchthavens gezien in zijn leven.
Onmisbaar in ons bedrijf.

Bert

Zeer ervaren uitvoerder/timmerman. Blijft altijd rustig, houdt overzicht en weet de klus perfect te klaren binnen de gestelde tijd. Deinst niet terug voor een grote klus en ziet dit als een uitdaging.

Bas

Jong maar toch al zeer ervaren.  Klantvriendelijk, behulpzaam, collegiaal, leergierig, perfectionistisch, capabel en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In de afgelopen jaren bewezen een waardevolle kracht te zijn met nog veel toekomstpotentie.
Doorgegroeid van beginnend standbouwer tot ontwerper/projectleider. Hoe complexer hoe mooier de uitdaging!

Dyllan

Dyllan is onze jongste van het stel. 1 dag in de week naar school als BBL-er en de rest van de week lekker werken in de werkplaats. Af en toe mee naar een beurs en zo wil hij zich verder ontwikkelen. Rustig, leergierig en behulpzaam.

Marisca

Ons administratief brein. Maar dankzij haar automatiseringsachtergrond steeds bezig met optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Zorgt daarnaast voor een perfecte administratie.

Thom

Onze student Technische Bedrijfskunde komt regelmatig tijdens vakanties en/of weekenden SIXpack helpen met reparatiewerkzaamheden. Maar ook opbouw en afbouw van stands is voor hem geen probleem. Altijd opgewekt, altijd behulpzaam. Leert als toekomstig manager wat er op de werkvloer leeft!!

Jan

Gepensioneerd maar met 50 jaar ervaring onze vraagbaak. Koerierswerk, opruimen, gezelligheid. Een paar uurtjes per week maar zeer gewaardeerd.

Torben

Onze student. Repareert wanden en beheert het magazijn. Altijd goede zin en behulpzaam.

Eefje

Het creatieve brein van SIXpack. Opvallende stands ontwerpen met een leuke touch is haar ding. Daarnaast kan ze meteen de vertaalslag maken of het uitvoerbaar is binnen het gestelde budget. Ook als projectleidster staat ze haar mannetje.

Marijn

Onze student. Repareert wanden en gaat soms mee op locatie. Altijd goede zin en in voor een geintje.
Parttime fotomodel maar of hij echt de looks heeft?

Jan

Onze klusjesman. Paar uurtjes in de week reparatiewerkzaamheden en meehelpen in onze productie.
Gepensioneerd maar soms niet bij te houden.